Wednesday, 18 July 2012

Jom SEKODENG Anak Bulan!


Pejam celik pejam celik..Dah nak masuk bulan RAMADHAN.
Kalau pejam tak celik celik, x jumpa ramadhan laa jawabnya.

Harap2 kita masih lagi diberi kesempatan dan ruang untuk puase lagi tahun ni. 
Mungkin ade yang x ganti2 lagi  puase tahun lepas..ape nak jadi la..
tp mungkin ade sebab masing2. Uzur tak uzur tu lain cite. Kalau yang laki pon uzur gak dah tak taw den nak koba camno!hahaa.

Cuba check balik kot2 kita ade bedal mee celup dgn cendol ke time tengahari bulan puase tahun lepas, harap2 INSAF la ehh.Bukannye kita jahat tapi cume NAKAL je..haha!
Baki puase yang ditinggal dibawa ke bulan hadapan..ni bukan prinsip akaun nak transfer2.
Try la tinggal kalau nak habuan die.hahaha!

Memandangkan MAK BULAN bakal lahirkan ANAK BULAN nanti, jom la kita SEKODENG anak dia esok (19aribulan tujuh).Kalau nampak comel je..konfem dah nak puase la kita!

Dapat BABY laki2.Belum bagi name lagi~





3 comments:

Miss Fifi said...

selamat berpuasa.
comel lah mak bulan dan anak bulan tu :)

ツ dilladelaila said...

selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak :)

AmyZana said...

Lol! kita save gambar anak bulan tu tau! xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...