Monday, 27 August 2012

Cuti Sudah Habis Bro!
Cuti 3 bulan rase macam 3 hari je. kalau la dapat di extendkan lagi cutinya betapa indahnya hidup. pejam celik pejam celik dah sampai hujung2 dah.pantas nye mase berlalu.Tu namenye mase x tunggu kita.Kita yang kena arrange supaya seiring dengan perjalanan waktu.Tapi kalau hari2 makan tido je memang agak sia2 nye mase yang berlalu. Tu namenye kebangangang x berpenghujung! hahaa..

Walaupun cuti x berape nak lame tapi bila dapat bersama dengan keluarga segalanya seakan-akan jadi sempurna. Tambah2 lagi bila kumpul ramai2 time raye.seronok.bersalam bermaafan.Yang jauh kita dekatkan, yang dekat kita rapatkan, yang dah rapat bagi ruang sikit biar ade pengudaraan.hah!

Selagi kita hidup ni jagelah hubungan dengan keluarga terutama dengan mak dan ayah. Tak kemana jugak kalau hidup tanpa restu, ibarat kaki tak berkuku,kucing tak berbulu,ketiak tak berbau.

motif: pulanglah dihari raye..hahh!

Bila dah nak masok sem baru ni pensel kontot serta buku 555 yang di “muzium”kan sementara bakal di recycle semula. memandangkan poket yang semakin kemarau,gune jela ape yang ade. 
PTPTN belom masyuk lagi maa.. ~


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...