Monday, 22 August 2011

W0W |1 JUTA TRAFIK SEBULAN DENGAN BLOGWALK !!


Redlomo telah melancarkan perkhidmatan terbaru iaitu Blog Walk.Perkhidmatan ini memberi peluang anda menyertai pengkalan data blog dan membolehkan anda melayari blog dengan mudah. Tujuan utama perkhidmatan ini memberi kemudahan anda menaikan traffik diblog anda. Kalau sebelum ini blog anda hanya ada 100 pengunjung setiap hari , mungkin lepas mengunakan perkhidmatan yang redlomo bangunakan ini anda mampu menjana hits sampai 1000 pengunjung. 

Apa yang perlu anda buat adalah mudah. 

1. Daftar secara percuma tiada bayaran dikenakan
2. Daftar blog anda ke pengkalan data
3. Melayari blog yang berada didalam pengkalan data untuk kumpulan kredit bagi memboleh
    blog anda dilihat oleh ahli yang lain
4. Promosi kepada rakan - rakan anda untuk mendaftar perkhidmatan ini . 

Anda diberi 100 kredit tambahan bagi setiap rakan anda yang daftar.
Apa yang kepentingan kredit dalam perkhidmatan ini, kredit ini ditukarkan kepada bilangan pengunjung anda. 

Contoh: 

Semasa daftar anda memperolehi 100 kredit
Anda melayari blog yang lain anda akan dapat 1 kredit bagi setiap blog kalau sehari anda layari 100 blog anda akan dapat 100 kredit tambahan 

Anda mengajak kawan anda untuk menyertai sama BlogWalk anda akan mendapat 100 kredit tambahan. Jika anda mempunyai 10 kawan daftar bermakna anda mempunyai 1000 kredit tambahan 

Kalau sehari anda dapat mengumpul 1000 kredit bermana anda akan memperolehi 1000 pengunjug ke blog anda. Mudah kan.. dan yang pasti PERCUMA, jadi orang yang terawal mendaftar untuk lebih banyak kredit tambahan 



sumber redlomo.  

UPDATED !!!
(klik untuk besarkan imej)


Dh mcm mesin jana trafik ni..
jom join!


1 comment:

winna shinta said...

kalau dah daftar sume, nak buat ape?

kalau rajin reply la kat shoutbox sye. hihi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...